fernisering på søndag

onsdag den 17. september 2008

På søndag kommer der en ny kunsners værker op at hænge på vores vægge. Kunstnerens navn er So:ren Berner. So:ren har siden slutningen af 1990erne beskæftiget sig med fordomme, immigration, eksklusion, globalisering, sociale og psykiske systemer, offentligt rum og kulturel diversitet. Den undersøgende karakter der bærer præg af proces frem for færdige konklusioner spiller en central rolle i hans værker som udføres i form af performances, tegninger, installationer og tryk.

De udstillede tryk, tegninger og objekter har So:ren lavet sideløbende med den seneste performance KARGOLOGY, der undersøger informationsmønstre i det offentlige og hvordan individet påvirkes af det konstante bombardement af informationer.

I anledning af So:ren Berners udstilling på Bottega, inviteres venner, naboer og andre nysgerrige hermed til en lille reception på resturanten nu på søndag den 21/9 kl 14.00-16.00. Der vil være nye serigrafiske værker fra So:rens hånd at kigge på og lidt fra Bottega at smage på.

I anledning af ferniseringen er køkkenet lukket mellem kl. 14-16 på søndag, men bliv gerne hængende til en bid bagefter.

Vi håber meget at se dig
Mvh. Bottega Areté & Bottega