Bottega Notte - dinner & dancing hver lørdag

tirsdag den 28. juli 2009









Når vi fra starten af august byder velkommen til en helt ny aften på Bottega Charlottenlund, tillader vi os at være lige præcis så umoderne som vi har lyst til.
Vi har fundet alle de gamle soul, funk, disco og yacht rock* plader frem og de vil hver lørdag fra 22 tiden til vi ikke gider mere (ca. 3) blive spillet af en række DJ´s der normalt er bedre kendt for at spille andre genrer, og så har vi inviteret nogle af danmarks bedste musikere til at grave dybt i pladesamlingen og finde deres yndlingsplader frem og hjælpe til.
Vi starter i august med et besøg fra ingen ringere end Kasper Winding og der kommer flere spændende navne til senere.

Bottega Notte er med garanti ikke den vildeste fest i byen, men det er faktisk lige præcis det der er hele idéen, og det er ikke fordi vi hader techno eller moderne musik.
En gang imellem har vi altså bare mere lyst til at læne os lidt tilbage og nyde en drink i godt selskab, til lyden af de plader vi elsker.
Vi ved godt at det for nogen er en hemmelig lyst, eller en “guilty pleasure” men her skammer vi os ikke det mindste over vores store kærlighed til Stevie Wonder, Toto, Elton John, Earth Wind & Fire og alle de andre perler der har det med at stå bagerst i vores pladesamlinger... Og nej, det er selvfølgelig ikke forbudt at danse.

Kærlig hilsen Kjeld Tolstrup og Bottega.

*Blød og funky 70´er rock med masser af akustisk guitar og bongo trommer. Stilen bliver kaldt Yacht Rock fordi den passer perfekt til “drinks på dækket”.

Inden du kaster dig ud på dansegulvet tilbyder vi naturligvis fantastisk mad i ægte syditaliensk bondestil. Herlighederne skyller du ned med de bedste italienske vine og syndige cocktails.

Start aftenen kl 20.30 med vores Cenone Notte Menu til 285 kr bestående af 4 retter inkl. en italian mojito.

Bordbestilling på telefon: 20313071
eller e-mail: info@bottega.nu

Tjek Bottega Notte ud på Facebook