en hilsen fra pastamændene på Langelands Festival

mandag den 1. september 2008

Jesper og Jeppe har været en tur på Langeland og skriver derfra:

Endnu engang rykkede Bottega ud i det danske land for at lave god mad til folket. Denne gang til Langelandsfestivallen (Danmarks største havefest). Efter en fantastisk Roskilde Festival glædede vi os meget til igen at komme ud i det danske festivalland og glæde folk med lidt lækkert.
Vores bod var en noget mindre størrelse, og vi havde ingen pizzaer med denne gang. Menuen bestod af lasagne, cannelloni, spaghetti bolognese og yogurt med frisk frugt og müsli til de morgenfriske gæster.


Indtil kameraet dukker frem fra rejsetasken, må I glæde jer over billedet af en (måske) Langelandsk rapsmark, som er lånt fra Henrik Moltke på Flickr.

Langelandsfestivallen er noget andet end Roskilde. Jo, der var fulde unge mennesker, der hyggede sig og voksne, der hyggede sig med deres familier og venner, men det vilde kaos var skiftet ud med en mere rolig og hyggelig stemning. De korngule marker og fjorden i baggrunden skabte en helt speciel stemning, hygge og atmosfære, og som de bymennesker vi er (og som nybagte restauratører..), ja så havde vi godt af at suge det afslappede tempo til os, lægge bystresset bag os og hygge med festivallens gæster.
De første par dage var meget stille og rolige, der blev prøvet sumobrydning og drukket masser af vand i varmen. Som dagene gik rygtedes det på festivallen hvor vi var og mange forældre fik stillet børnenes sult med spaghetti bolognese.. nogle gange bare spaghetti.

Efter 7 dages festival vendte Bottega hjemad, men vi nåede lige at køre lidt rundt og se Langeland fra dens bedste side. Vi takker for det gode vejr og også en stor tak til de, der hjalp os:

Aske, Sigbritt, Kathrine, Thomas, Thomas, Josephine, René, Suna og Barike