om bottega

lørdag den 29. august 2009


Bottegas gastronomiske og ideologiske udgangspunkt er Syditalien, hvor verdens bedste pizzaer kommer fra, og hvor man koncentrerer sig mere om at nyde maden, end om hvad man skal nå bagefter. Vi bruger ikke de dyreste råvarer, kun de bedste, som vi tilbedereder med omhu, husker at smage til og krydrer med en lille smule kærlighed.

Vores pizzaer laver vi efter originale napolitanske opskrifter, dvs. dejens smag er vigtig, bundene er bløde og med masser af smag fra den brændefyrede stenovn, de er bagt i. Vi bruger lidt men godt fyld, altid af den bedste kvalitet. Alle vores pizzaer med ost toppes med ægte mozzarella eller fior de latte, og alt pålæg er friskskåret, grøntsagerne friske og nøje udvalgt.

I det hele taget ligger det os meget på sinde at give den ægte, napolitanske pizza den oprejsning, vi føler, at den fortjener herhjemme. Og det er indtil videre gået ret godt.

anmeldelser


Se, hvad andre har skrevet om os her.

Christianshavn

Berlingske Tidende: Autentisk italiensk
Jyllands Posten: Pizzaer som i Napoli

Charlottenlund

Berlingske Tidende: Skovriderens ægte trattoria

Priser

Byens bedste take away: AOK 2009

Artikler

Lokalavisen egedal: Bottega åbner på Skovriderkroen
Nødhjælp.dk: Sult på menuen
Copenhagen.unlike: True Italian pizza at last
Artikel i FIAT magasinet: n/a
Artikel i Gastro: n/a

TV

TV2 Lorry på Roskilde: Mad til medarbejderne

Hvad synes du selv?



Skriv en kommentar i vores gæstebog