primavera

onsdag den 8. oktober 2008


I kan vælge mellem nedenstående menuer. Prisen er kun for maden.
Se andre priser her

Menu del giorno

  • 4-retters menu, som sammensættes på dagen udfra udbuddet på torvet. 
pris 285kr per person

Piccolo

  • Stenovnsbagte zucchini med hvidløg og rosmarin 
  • Rokke med kapers, olivenolie og persille 
  • Bøffelmozzarella med tomat og basilikum 
  • Frisk pasta med blåmusling,hvidløg og persille 
  • Osso bucco lavet i brændeovn 
  • Tiramisu
pris 335kr per person

Medio

  • Stenovnsbagte zucchini med hvidløg og rosmarin. 
  • Rokke med kapers, olivenolie og persille 
  • Bøffelmozzarella med tomat og basilikum 
  • Blæksprutte med nye kartofler, persille og hvidløg 
  • Carpaccio med enebær og friske urter 
  • Frisk pasta med blåmusling, hvidløg og persille 
  • Osso bucco lavet i brændeovn 
  • Italiensk ost med hjemmesylt 
  • Tiramisu
pris 400kr per person

Grande

  • Stenovnsbagte zucchini med hvidløg og rosmarin 
  • Rokke med kapers, olivenolie og persille 
  • Bøffelmozzarella med tomat og basilikum 
  • Blæksprutte med nye kartofler, persille og hvidløg 
  • Carpaccio med enebær og friske urter 
  • Frisk pasta med blåmusling, hvidløg og persille 
  • Tortellini med ærter og mynte 
  • Osso bucco lavet i brændeovn 
  • Perlehøne med tomat, hvidvin og bønner 
  • Italiensk ost med hjemmesylt 
  • Tiramisu
pris 500kr per person