bottega i napoli

lørdag den 18. oktober 2008

Vi kunne rigtig godt tænke os at blive endnu bedre til det, vi gør, så derfor var vi for nylig en mindre delegation her fra Bottega afsted til Napoli, pizzaens hjemby, for at blive inspireret og for at se noget andet end vores egne fire vægge. Vi fik spist en masse pizzaer, god mad lavet af friske og gode råvarer, og fik en masse gode idéer til, hvordan vi kan få lidt mere Syditalien her til Danmark. Formålet med turen var egentlig, at vi skulle købe pizzaovne til vores nye restaurant, som er lige på trapperne (mere om det snart), og sådan et par stykker fik vi også i hus. Desuden mødte vi en masse passionerede mennesker, restauratører, kokke, landmænd og livsnydere, som brænder for det, de laver - og det er den slags mennesker, der inspirerer os.

h3. Her er et lille udpluk af vores feriebilleder:


Hvilken ovn skal det være?


Mel er ikke bare mel...


Oste der lagrer allernederst i Don Alfonsos vinkælder


Hjerteformet pizza til damerne. Danske mænd har meget at lære af italienerne


Og skål i meget store glas