julefrokost

tirsdag den 27. januar 2009



Vi har ledige borde til italiensk julefrokost i de super flotte lokaler på den nye Bottega i Charlottenlund. Der er DJ hver torsdag-lørdag, så der er basis for fest, hvis I medbringer godt selskab. Se det aktuelle musikprogram her.

h2. Julefrokost med det meste

* Aperitif: Prosecco

4 retters uspecificeret menu:

* 3 antipasti
* Pasta
* Secondo + contorno
* Dolce

* Rød- og hvidvin eller øl ad libitum

* Kaffe og te med hjemmebag

h3. Pris: 625 kr.




h2. Julefrokost med det hele

* Aperitif: Prosecco

Italiensk julebuffet - serveres ved bordet:

* Stenovnsbagte zucchini med hvidløg og rosmarin

* Carpaccio af dyrekølle med blegselleri og parmesan

* Klipfisk med tomat og oliven

* Grillet aubergine med chili og mynte

* Rødbede med hasselnød og rucola

* Braiseret svinenakke med løg og æbler

* And med figner og appelsin

* Tiramisu

* 4 forskellige gode vine ad libitum

* Kaffe og te med hjemmebag og digestivo (brandy, grappa og likør)

h3. Pris: 975 kr.



h2. Andre priser

* En snaps: 40 kr.
* En flaske snaps: 650 kr.

* Kildevand ad libitum: 65 kr.

* Avec: 65 kr.


Skriv til os på info@bottega.nu eller ring på 2031 3071 for at bestille bord.

brunch!

mandag den 26. januar 2009



Vi trakterer med kæmpe italiensk brunchbuffet lørdag og søndag fra 10-15 i Charlottenlund. I hverdagene serveres brunchen på tallerken mellem kl. 10-13. Kig forbi eller bestil bord på charlottenlund@bottega.nu, hvis I er 8 eller flere.

I kan også booke en del af restauranten til jeres eget brunchselskab. Se mere her.

kokkeskole

lørdag den 24. januar 2009



Kunne I tænke jer en helt speciel og social madoplevelse - så lav maden selv! Vi tilbyder et crashkursus i, hvordan man laver god italiensk hverdagsmad med et tvist.

Vi giver en introduktion til råvarer, tilberedningsmetoder og servering og vejleder jer i, hvordan I får det bedste frem i råvarerne. Der vil blive lagt vægt på såvel smag som konsistens og udseende.

Kokkeskolen er velegnet til alle ambitionsniveauer og gastronomiske forudsætninger. Arrangementet kan evt. kombineres med vinsmagning.

h2. Italiensk menu

Piccolo

* Bobler under madlavningen
* 7 retter
* 4 forskellige vine til maden
* Kaffe med sødt

1450 kr.

Grande

* Bobler under madlavningen
* 9 retter
* 5 forskellige vine til maden
* Kaffe med sødt

1650 kr.

h2. Andre priser

* Lokaleleje: 2000 kr. (gratis, hvis I selv har lokale/køkken)
* Hvis I ønsker større fokus på vine, kan vinmenuen opgraderes med vinforedrag og 'store' vine til maden. Kontakt os for at høre mere

I skal være mindst 8 personer til kokkeskolen.

Kontakt os på telefon: 2031 3071 eller per mail: info@bottega.nu for at høre mere.