Bottegas gastronomiske og ideologiske udgangspunkt er Syditalien, hvor verdens bedste pizzaer kommer fra, og hvor man koncentrerer sig mere om at nyde maden, end om hvad man skal nå bagefter. Vi bruger ikke de dyreste råvarer, kun de bedste, som vi tilbedereder med omhu, husker at smage til og krydrer med en lille smule kærlighed.
Vores pizzaer laver vi efter originale napolitanske opskrifter, dvs. dejens smag er vigtig, bundene er bløde og med masser af smag fra den brændefyrede stenovn, de er bagt i. Vi bruger lidt men godt fyld, altid af den bedste kvalitet. Alle vores pizzaer med ost toppes med ægte mozzarella eller fior de latte, og alt pålæg er friskskåret, grøntsagerne friske og nøje udvalgt.
I det hele taget ligger det os meget på sinde at give den ægte, napolitanske pizza den oprejsning, vi føler, at den fortjener herhjemme. Og det er indtil videre gået ret godt.
anmeldelser
Se, hvad andre har skrevet om os her.
Christianshavn
Berlingske Tidende: Autentisk italiensk
Politiken: Napoli møder New York på Christianshavn
Jyllands Posten: Pizzaer som i Napoli
24timer: Gang i pizzabutikken
Charlottenlund
Berlingske Tidende: Skovriderens ægte trattoria
Børsen: Flot trattoria på Skovriderkroen
24timer: Mad med hjertelighed
Priser
iByen prisen: 2008 for Årets nye spisested
Byens bedste take away: AOK 2009
Artikler
Citadel: Ny Bottega mod nord
Lokalavisen egedal: Bottega åbner på Skovriderkroen
Berlinske: Bottega åbner i Skovriderkroen
Nødhjælp.dk: Sult på menuen
Copenhagen.unlike: True Italian pizza at last
Artikel i FIAT magasinet: n/a
Artikel i Gastro: n/a
TV
TV2 Lorry på Roskilde: Mad til medarbejderne
TV2 Lorry: Restauranter mod sult
Hvad synes du selv?
Skriv en kommentar i vores gæstebog
Skriv en kommentar i vores gæstebog